Țopăind a primăvară! - Atlas Aparthotel

Contact

Strada Petru Rareș, Nr. 9
Piatra Neamț, România
Email: office@atlastaparthotel.ro
Telefon: +40 771 110 013

Ținem legătura

Țopăind a primăvară!

  /  Social   /  Țopăind a primăvară!

Țopăind a primăvară!

Fe-martie, cum se zice în popor acestei perioade în care de obicei iarna își arăta cu mult curaj colții, pare, cel puțin deocamdată, tare blând!

Începutul de primăvară într-un minunat oraș de provincie, cunoscut ca „Perlă a Moldovei“, este asemeni unei poezii de dragoste, care unge sufletul și revigorează pătimaș fiecare celulă!

O cazare de excepție, la Hotel Atlas – o construcție cochetă, modernă, care parcă mușcă din talpa muntelui pentru a-și face loc, o mâncare bună care bucură toate papilele gustative, asigurată la restaurantul hotelului, și un pat odihnitor, ca la mama acasă, sunt ingredientele unei șederi de pomină, după o zi de țopăit prin primăvară!

Străzile largi ale minunăției de oraș te conectează la iureșul cotidian, în vreme ce altele, mai înguste, te îmbie la o plimbare de tot dragul, ascultând, ici, sub un copac, cum ciorovăiește un stol de vrăbiuțe, mai pe deal se aude un pițigoi ce pare trezit din somn, iar dintr-o curte răzbate, de un câine trezit din somn, un lătrat leneș…  

Și mergi prin târg, și mergi, și bei o cafea pe o terasă, și citești un afiș din care afli că actorii renumitului Teatru al Tineretului joacă fără de oboseală pentru public, că muzeele din oraș conțin colecții rare și, un lucru extraordinar, de pe niște bannere gospodărești, chipurile elevilor olimpici cu care se mândrește „Perla Moldovei“ stau înșirate precum nestematele într-un colier, pentru a-i cunoaște lumea și pentru a se opri să-i admire!

Lume multă și plăcută! Moldovencele sunt recunoscute pentru frumusețea lor și pentru că sunt gospodine! Nu-i păcat să nu savurezi o așa experiență? Măcar pentru o poză cu Turnul lui Ștefan cel Mare, cu o vitrină în care stau exponate ale Culturii Cucuteni, o masă copioasă și o cazare într-un apartament ce-ți asigură un confort nebănuit la Atlas, și tot merită să petreci o perioadă într-un frumos oraș de munte!

Sursa foto: Asociația Foto Club Neamț

You don't have permission to register
REZERVĂ ACUM