Ținutul Zimbrului. Trăind legenda. - Atlas Aparthotel

Contact

Strada Petru Rareș, Nr. 9
Piatra Neamț, România
Email: office@atlastaparthotel.ro
Telefon: +40 771 110 013

Ținem legătura

Ținutul Zimbrului. Trăind legenda.

  /  Atracții   /  Ținutul Zimbrului. Trăind legenda.
Ținutul Zimbrului

Ținutul Zimbrului. Trăind legenda.

,,Ah, prietene! Numai în liniștea vieții de la țară, numai în sânul naturii, poate un suflet sensibil să se bucure de toată plenitudinea iubirii și a duioșiei.”(Nikolai Mihailovici Karamzin)

Ținutul Zimbrului este dovada clară că tot ce are nevoie sufletul nostru pentru a fi liniștit și împăcat se găsește în sânul naturii. Sufletul îți vibrează de emoție când pășești în sfintele lăcașuri mănăstirești ce dăinuie de veacuri, ori trecând pe valea Ozanei ,,cea frumos curgătoare” a lui Ion Creangă, pe drumurile de munte ale lui Calistrat Hogaș, Mihail Sadoveanu sau Alexandru Vlahuță, în locurile de glorie și reculegere ale marelui domnitor Ștefan cel Mare, în apropierea Pădurii de Argint a lui Mihai Eminescu.

În acest ținut binecuvântat vii ca turist, pleci ca prieten!În Ținutul Zimbrului, natura ne-a dat o mână de ajutor prin calitatea aerului, culorile, sunetele, calmul și distanța față de zonele majore de stres. Trebuie doar să-i întidem brațele și să-i urmăm cursul pentru a putea descoperi tot ce crește în interiorul ei.Ținutul Zimbrului, tărâm de poveste, unde acest animal emblematic pentru spațiul carpatin se plimbă în voie prin Parcul Natural Vânători Neamț, este motivul clar că aici legenda merită trăită.Unele dintre personajele principale ale acestei frumoase povești sunt și oamenii locului, ce trăiesc cu frica lui Dumnezeu și primesc cu sufletul deschis pe cei care le intră în ogradă. Acțiunea poveștii o trăiți voi înșivă prin cunoașterea obiceiurilor și tradițiilor din comunitate, a locurilor și peisajelor naturale, a bucătăriei tradiționale și a dulcelui grai moldovenesc.Pentru cine iubește să pedaleze, Ținutul Zimbrului oferă trasee cicloturistice, ca să trăiești în cel mai plăcut mod povestea pe două roți.Așadar, rămân deschise desfășurarea acțiunii, punctul culminant și deznodământul acestei povestiri.

E momentul fiecăruia să trăiască acțiunea pe aceste meleaguri desprinse din povești și să aștearnă pe file din poveste cum e cu adevărat călătoria în Ținutul Zimbrului.

Sursa http://www.tinutulzimbrului.ro/

You don't have permission to register
REZERVĂ ACUM