Contact

Strada Petru Rareș, Nr. 9
Piatra Neamț, România
Email: office@atlastaparthotel.ro
Telefon: +40 771 110 013

Ținem legătura

Servicii

  /  Servicii

Mic dejun

La Atlas Aparthotel prioritatea noastră este siguranța dumneavoastră și a angajaților noștri, fără a compromite însă calitatea serviciilor și experiența unei șederi minunate în apartamentele noastre din centrul orașului Piatra Neamț.

Pentru siguranța dvs în această perioadă micul dejun este livrat în apartamentul dvs, de cu seară, în condiții de maximă siguranță. Bucătăria și personalul de servire vor respecta normele de siguranță, iar preparatele culinare se vor servi în regim room service.

Puteți alege meniul nostru opțiunea Carnivore, incluzând opțiuni de preparate pe bază de carne (prosciutto, ruladă, cârnăciori, șuncă) selecție de brânzeturi (telemea și cașcaval), legume și pâine.

Opțiunea lacto – vegetariană include mix-ul de salată cu telemea, mix de legume și zacuscă sau salată de vinete.

Opțiunea Happy day, este pentru cei care doresc frugal, care pot opta între un bol cu cereale cu lapte sau cereale cu iaurt.

Doza de carbohidrați o puteți lua din una din cele doua opțiuni pentru desert, respectiv o brioșă sau fructe de sezon. Opțiunile se transmit la recepție sau telefonic, între orele 11:00- 20:00, micul dejun ajungând la dvs. preambalat individual.

În deplină siguranță echipa Atlas rămâne la dispoziția dvs!

WI-FI

Fie că vă aflați la Piatra Neamț în vacanță sau în interes de serviciu, vă asigurăm o conexiune Wi-Fi stabilă în toate apartamentele și zonele comune din ansamblul noastru.

Accesul Wifi este complet gratuit.

Totodată vă puteți bucura de acces gratuit la zona de business corner, dotată cu stații de lucru Mac, imprimantă și servicii de copiere / fax.

Parcare

Atlas Aparthotel& Restaurant pune gratuit la dispoziția clienților săi o parcare supra și subterană în centrul orașului Piatra Neamț. Pentru siguranța autovehiculului dvs parcarea privată dispune de iluminat și supraveghere video.  Contribuim la un mediu mai curat și mai echilibrat și susținem condusul ecologic, clienții noștri posesori de mașini electrice putând utiliza, în curând, stația de încărcare mașini electrice.

Cazare Piatra Neamt

Check-in / Check-out

  • Ora de check-in după ora 14:00 
  • Ora de check-out până în ora 11:30 

În cazul în care în prima de zi de sejur se dorește cazarea înainte de ora 14:00, se va onora solicitarea gratuit în limita disponibilității. Pentru late check-in, după ora 22:00, colegii noștri vă vor oferi telefonic toate detaliile legate de modul în care intrați în posesia cardului dvs. de acces. În cazul în care în ultima zi de sejur apartamentul se eliberează după ora 11.30, se va onora gratuit solicitarea în limita disponibilității iar dacă se depășește ora 18:00 se percepe 100% din contravaloarea nopții.

Vizitatori:

Puteți primi vizitatori în camera dumneavoastră între orele 08:00 și 22:00, fără costuri suplimentare. În cazul în care primiți oaspeți în intervalul 22:00-08:00 aceștia vor trebui să achite diferența de tarif și să se înregistreze la recepție. Pentru a profita de câteva ore în plus la Piatra Neamț, vă putem păstra bagajul în siguranță într-o cameră special destinată (înainte de check-in sau după check-out).

Curățenie

Suntem conștienți că industria hotelieră trebuie să își asume responsabilitatea și să lucreze pentru a fi mai ecologică, aceasta fiind pentru noi o preocupare permanentă. Astfel lenjeria și prosoapele se schimbă la 2 zile de cazare consecutive iar pentru a ne semnala dorința dumneavoastră de a schimba obiectele de lenjerie sau prosoapele vă rugăm să le lăsați pe chiuvetă în baie.

Contra cost Atlas Aparthotel oferă și serviciu de spălătorie și călcat. Suplimentar dacă doriți puteți solicita un fier și o masă pentru călcat care pot fi puse la dispoziția dumneavoastră în apartament.

Bagaje

Pentru a profita de câteva ore în plus la Piatra Neamț, vă putem păstra bagajul în siguranță într-o cameră special destinată (înainte de check-in sau după check-out).

Mai multe informații despre orele de check-in și check-out (early și late) se găsesc aici.

Pentru echipamentul dvs de ski sau snowboard Atlas Aparthotel vă pune la dispoziție un spațiu interior încălzit. Dacă echipamentul necesită uscare vă rog să anunțați recepția.

Bagajele pot fi păstrate la camera de bagaje gratuit pe durata șederii și timp de 24 ore după eliberarea apartamentului și cu plată pentru o durată mai mare de 24 ore.

You don't have permission to register
INFORMAȚII LEGATE DE CORONAVIRUS (COVID-19) / INFO ABOUT CORONAVIRUS (COVID-19)
Citește mai mult.../Read more...

REZERVĂ ACUM