Servicii - Atlas Aparthotel

Contact

Strada Petru Rareș, Nr. 9
Piatra Neamț, România
Email: office@atlastaparthotel.ro
Telefon: +40 771 110 013

Ținem legătura

Pentru o bună funcționare a organismului, începe-ți ziua cu un mic dejun echilibrat și energizant la Atlasaparthotel. Lactate, selecție de brânzeturi, oua, fructe și legume, cereale, gemuri și dulcețuri, produse proaspete și de calitate, astfel încât să vă puteți începe ziua și să fiți pregătiți pentru orice. Micul dejun poate fi servit zilnic, între orele 07.00 – 10.30 AM, în restaurantul aflat la parterul ansamblului. Weekend-urile sunt pentru un plus de răsfăț la Atlasaparthotel. Puteți lenevi în tihnă acum, bucurându-vă de un mic dejun servit de la 07:30 până la 11:00 în zilele de sâmbătă și duminică. Începeți-vă ziua cu un mic dejun ușor și sănătos, pentru că, nu-i așa, o zi bună se cunoaște de dimineață!

REZERVĂ ACUM

Fie că vă aflați la Piatra Neamț în vacanță sau în interes de serviciu, vă asigurăm o conexiune Wi-Fi stabilă în toate apartamentele și zonele comune din ansamblul noastru. Accesul Wifi este complet gratuit. Totodată vă puteți bucura de acces gratuit la zona de business corner, dotată cu stații de lucru Mac, imprimantă și servicii de copiere / fax.

REZERVĂ ACUM

Atlas Aparthotel pune gratuit la dispoziția clienților săi o parcare supra și subterană în centrul orașului Piatra Neamț. Pentru siguranța autovehiculului dvs parcarea privată dispune de iluminat și supraveghere video. Contribuim la un mediu mai curat și mai echilibrat și susținem condusul ecologic, clienții noștri posesori de mașini electrice putând utiliza una din cele două stații de încărcare a mașinilor electrice, aflate în parcarea subterană.
REGULAMENT PARCARE

REZERVĂ ACUM

Cazare Piatra Neamt

În cazul în care în prima de zi de sejur se dorește cazarea înainte de ora 15:00, se va onora solicitarea gratuit în limita disponibilității. Dacă se solicită check -in înainte de ora 07:00 se va percepe 100% din contravaloarea nopții de cazare.

Pentru late check-in, după ora 22:00, colegii noștri vă vor oferi telefonic toate detaliile legate de modul în care intrați în posesia cardului dvs. de access sau a codului QR, care vă permite atât accesul în incintă cât și în apartament.

În cazul în care în ultima zi de sejur apartamentul se eliberează după ora 11:00, late check out ul se va onora gratuit solicitarea, în limita disponibilității, până cel mai târziu la ora 12:00. Pentru check out în intervalul 12:00- 14:00 se va percepe 25% din tariful/noapte al rezervării dvs. Pentru check out în intervalul 14:00- 16:30 se va percepe 50% din tariful / noapte, iar pentru check- out după ora 16:30 se va percepe tariful integral al unei nopți de cazare.

Pentru a profita de câteva ore în plus la Piatra Neamț, vă putem păstra bagajul în siguranță într-o cameră special destinată (înainte de check-in sau după check-out). 

Vizitatori:

Puteți primi vizitatori în camera dumneavoastră între orele 08:00 și 22:00, fără costuri suplimentare. În cazul în care primiți oaspeți în intervalul 22:00-08:00 aceștia vor trebui să achite diferența de tarif și să se înregistreze la recepție.

REZERVĂ ACUM

Suntem conștienți că industria hotelieră trebuie să își asume responsabilitatea și să lucreze pentru a fi mai ecologică, aceasta fiind pentru noi o preocupare permanentă. Astfel pentru sejururi mai lungi lenjeria se schimba la 3 zile, prosoapele se schimbă la 2 zile de cazare consecutive iar pentru a ne semnala dorința dumneavoastră de a schimba prosoapele vă rugăm să le lăsați pe chiuvetă în baie. Zilnic se va verifica gunoiul și consumabilele (săpun, hârtie igienică)
Signalistică
Pentru cereri suplimentare în timpul sejurului, puteți folosi următoarea signalistică:
• “NU DERANJAȚI!- Please do not disturb” – cu permisiunea dumneavoastră, se va intra în cameră pentru verificarea utilităților și a curățeniei, în intervalul orar 07.00 – 15.00, la ora stabilită de dumneavoastră și comunicată la recepție;
Contra cost Atlas Aparthotel oferă și serviciu de spălătorie și călcat. Suplimentar, gratuit, dacă doriți puteți solicita un fier și o masă pentru călcat care pot fi puse la dispoziția dumneavoastră în apartament.

REZERVĂ ACUM

Pentru a profita de câteva ore în plus la Piatra Neamț, vă putem păstra bagajul în siguranță într-o cameră special destinată (înainte de check-in sau după check-out). Mai multe informații despre orele de check-in și check-out (early și late) se găsesc aici. Pentru echipamentul dvs de ski sau snowboard Atlas Aparthotel vă pune la dispoziție un spațiu interior încălzit. Dacă echipamentul necesită uscare vă rog să anunțați recepția. Bagajele pot fi păstrate la camera de bagaje gratuit pe durata șederii și timp de 24 ore după eliberarea apartamentului și cu plată pentru o durată mai mare de 24 ore.

REZERVĂ ACUM

La Atlas Aparthotel găsiți două stații de încărcare pentru autoturisme electrice. Acest serviciu este destinat atât oaspeților noștri cât și altor posesorilor de astfel de autovehicule. Considerăm că în acest mod, oferim mai multe servicii de calitate și totodată, ne exprimăm sprijinul nostru pentru dezvoltarea durabilă a oraşului. Stațiile de încărcare pentru mașinile electrice sunt situate în parcarea subterană a ansamblului. Deservesc toate tipurile de vehicule 100% electrice și hibride plug-in, pentru încărcare în curent alternativ (Type 2) la o putere de 7,4kWh.

REZERVĂ ACUM

Bine ați venit la sala de conferințe ATLAS! Vă oferim un spațiu elegant și versatil, perfect pentru evenimente profesionale și întâlniri de lucru. Indiferent dacă organizați o conferință, o prezentare, un training sau o întâlnire de afaceri, noua sală de conferințe de la Atlas Aparthotel poate găzdui confortabil până la 35 de persoane. Sala noastră este dotată cu diverse opțiuni de aranjare a meselor și scaunelor și suntem flexibili în a ne adapta la nevoile dvs. Indiferent dacă preferați configurația în stil Classroom, U-shape, Teatru sau alte aranjamente, suntem pregătiți să vă oferim spațiul ideal. Pentru a susține prezentările și discursurile, sala noastră dispune de următoarele facilități:
  • Pupitru pentru speaker;
  • Flipchart și consumabile;
  • Ecran de proiecție;
  • Videoproiector;
  • Imprimantă;
  • Acces Wi-Fi;
  • Aer condiționat.
Pentru a vă oferi o experiență completă, avem diferite tipuri de pachete care să se potrivească nevoilor dvs. Pachetul Basic include apă și cafea, în timp ce varianta Snack Break oferă apă, cafea, ceai, fructe și gustări, asigurând astfel energie și hidratare participanților pe durata evenimentului. Dacă doriți o opțiune mai consistentă, putem organiza și un prânz tip bufet suedez, cu o varietate de preparate delicioase. Echipa noastră dedicată va fi alături de dvs. pentru a vă asigura că evenimentul dvs. se desfășoară exact așa cum doriți. Suntem aici să vă oferim un spațiu de calitate, adaptat nevoilor dvs. și un serviciu impecabil pentru a asigura succesul evenimentului. Pentru mai multe detalii și pentru a rezerva sala noastră de conferințe, vă rugăm să ne contactați folosind următoarele informații de contact: Telefon: +40771110013 E-mail: office@atlasaparthotel.ro

VEZI DETALII

You don't have permission to register
REZERVĂ ACUM