Sală de conferințe - Atlas Aparthotel

Contact

Strada Petru Rareș, Nr. 9
Piatra Neamț, România
Email: office@atlastaparthotel.ro
Telefon: +40 771 110 013

Ținem legătura

Sală de conferințe

  /  Sală de conferințe

Bine ați venit la sala de conferințe ATLAS!

Vă oferim un spațiu elegant și versatil, perfect pentru evenimente profesionale și întâlniri de lucru. Indiferent dacă organizați o conferință, o prezentare, un training sau o întâlnire de afaceri, noua sală de conferințe de la Atlas Aparthotel poate găzdui confortabil până la 35 de persoane.

Sala noastră este dotată cu diverse opțiuni de aranjare a meselor și scaunelor și suntem flexibili în a ne adapta la nevoile dvs. Indiferent dacă preferați configurația în stil Classroom, U-shape, Teatru sau alte aranjamente, suntem pregătiți să vă oferim spațiul ideal.

Pentru a susține prezentările și discursurile, sala noastră dispune de următoarele facilități:

  • Pupitru pentru speaker;
  • Flipchart și consumabile;
  • Ecran de proiecție;
  • Videoproiector;
  • Imprimantă;
  • Acces Wi-Fi;
  • Aer condiționat.

Pentru a vă oferi o experiență completă, avem diferite tipuri de pachete care să se potrivească nevoilor dvs. Pachetul Basic include apă și cafea, în timp ce varianta Snack Break oferă apă, cafea, ceai, fructe și gustări, asigurând astfel energie și hidratare participanților pe durata evenimentului. Dacă doriți o opțiune mai consistentă, putem organiza și un prânz tip bufet suedez, cu o varietate de preparate delicioase.

Echipa noastră dedicată va fi alături de dvs. pentru a vă asigura că evenimentul dvs. se desfășoară exact așa cum doriți. Suntem aici să vă oferim un spațiu de calitate, adaptat nevoilor dvs. și un serviciu impecabil pentru a asigura succesul evenimentului.

Pentru mai multe detalii și pentru a rezerva sala noastră de conferințe, vă rugăm să ne contactați folosind următoarele informații de contact: 

You don't have permission to register
REZERVĂ ACUM