Ramburs@Orice - Atlas Aparthotel

Contact

Strada Petru Rareș, Nr. 9
Piatra Neamț, România
Email: office@atlastaparthotel.ro
Telefon: +40 771 110 013

Ținem legătura

Ramburs@Orice

  /  COVID   /  Ramburs@Orice
Asigurare calatorie Romania

Ramburs@Orice

Ramburs@Orice îți returnează cheltuielile cu vacanțele și experiențele în România

Singurul produs de asigurare care îți returnează cheltuielile cu vacanțele și experiențele în România este acum disponibil pentru clienții Atlas Aparthotel. Cu o investiţie minimă, aveți siguranţa că vă recuperați 90% din sumele plătite pe orice călătorie, eveniment sau experiență în România.

Sunteți acoperit pentru o gamă largă de riscuri: evenimente medicale (inclusiv diagnosticare cu SARS-CoV-2, evenimente familiale, materiale sau alte neplăceri legate de mijloace de transport amânate/ întârziate, greve sau defecţiuni ale transportului în comun).

Cum funcţionează?

1. V-ați cumpărat un sejur la Atlas Aparthotel sau aveți o delegație la Piatra-Neamț şi nu vreți să stați cu grijă „dacă voi ajunge” sau „sper să nu se întâmple ceva”.

2. Accesați produsul Ramburs@Orice, completați câteva date despre valoarea sumei cheltuite aferente cazării sau pachetului achiziţionat, şi în doar câteva click-uri v-ați luat de pe cap teamă că puteți pierde banii. În plus clienții Atlas beneficiază de 5% reducere , utilizând codul ATLAS05

3. Cu asigurarea activă, aveți siguranţa că, în cazul unui eveniment neprevăzut, vă primiți banii înapoi pentru planurile la care nu mai puteți ajunge.

Ramburs@Orice
Cumpărați şi primiți banii 100% online

Plătiți minim pentru maximum de avantaje

Aveți acoperire chiar şi pentru îmbolnăvire de SARS-Cov-2

Despre Eurolife

Sloganul „Visează. Evoluează. Asigură” sintetizează misiunea Eurolife FFH: asigurări care să inspire, să susțină și să încurajeze planurile de viitor, să ofere garanția unui parteneriat de încredere. Asigurări care să lase loc pentru a trăi la maximum momentele simple și extraordinare din viața fiecăruia dintre noi.

Eurolife FFH dispune de un portofoliu extins de produse dedicate atât clienților persoane fizice, cât și juridice, portofoliu susținut de canale diversificate de vânzare: bancassurance, parteneri, brokeri și online.

You don't have permission to register
REZERVĂ ACUM