Plată vouchere - Atlas Aparthotel

Contact

Strada Petru Rareș, Nr. 9
Piatra Neamț, România
Email: office@atlastaparthotel.ro
Telefon: +40 771 110 013

Ținem legătura

Plată vouchere

  /  Generale   /  Plată vouchere

Plată vouchere

Achită sejurul tău la Piatra Neamț cu vouchere de vacanţă! Atlas Aparthotel& Restaurant acceptă acum plata cu Tichete de Vacanță emise de Edenred, Sodexo şi Up România.

Poți să îți construiești acum vacanța în Ținutul Neamțului, alegând unul sau mai multe servicii oferite de Atlas Aparthotel& Restaurant, într-un pachet complet pe care îl vei putea achita cu vouchere de vacanță.

Ce sunt voucherele de vacanță?

Voucherele de vacanță (numite și tichete de vacanță) sunt bonuri de valoare tipărite, iar cardurile de vacanță (numite și vouchere de vacanță electronice) au formă de card bancar, cu care poți cumpăra diferite servicii turistice (cazare, masă, programe) în România pentru tine și familia ta.

Cu ajutorul voucherelor poţi acoperi următoarele cheltuieli:

  • Cazare la Atlas Aparthotel
  • Masă la Atlas Restaurant
  • Tratamente în stațiuni balneo-climaterice
  • Servicii suplimentare oferite de Atlas (excursii în Neamț, tururi ghidate etc.) atâta timp cât sunt incluse în pachetul turistic pe care l-ai achiziționat inițial.

Ce se întâmplă dacă valoarea tichetelor nu corespunde cu suma finală a rezervării?

Dacă alegi o vacanță în sezon, de exemplu, este posibil ca voucherele să nu acopere integral toate costurile concediului pe care ți-l dorești. Asta înseamnă că valoarea voucherelor se va scădea din preţul sejurului confirmat, urmând ca tu să achiți diferenţa. Atlas Aparthotel acceptă plata numerar, card sau ordin de plată

Ai în vedere că valabilitatea voucherelor de vacanță emise în perioada martie – decembrie 2019, indiferent de suport, se prelungește până la data de 31 mai 2021. De asemenea, voucherele de vacanță aferente anului 2020 vor fi emise exclusiv pe suport electronic. Mai mult timp pentru planuri de vacanță!

Totodată nu uita, una dintre condițiile de utilizare este ca unul dintre beneficiarii pachetului de vacanță achiziționat să fie și titular al voucherelor primite.

Dacă eşti încă nehotărât în ceea ce priveşte utilizarea voucherelor de vacanță, te invităm să ne contactezi pe email sau la telefon pentru a afla care sunt cele mai potrivite oferte pentru tine și familia ta.

You don't have permission to register
REZERVĂ ACUM