Întrebări frecvente - Atlas Aparthotel

Contact

Strada Petru Rareș, Nr. 9
Piatra Neamț, România
Email: office@atlastaparthotel.ro
Telefon: +40 771 110 013

Ținem legătura

Întrebări frecvente

  /  Întrebări frecvente

Unde se află Atlas Aparthotel?

Ne aflăm la 3 minute de mers pe jos de centrul orașului Piatra- Neamț, la mica distanță de cele mai importante atracții.

Cât de mari sunt apartamentele Atlas Aparthotel?

 

Avem două tipuri principale de apartamente. Apartamentul nostru cu un dormitor are 55m2 / 592ft2, iar apartamentul nostru cu două dormitoare are 75m2 / 807ft2

Detalii complete puteți vizualiza accesând APARTAMENTE

Care este diferența dintre o cameră dublă și o cameră twin?

O cameră dublă are un pat dublu, cel de Atlas având 180 cm lățime și 200 cm lungime. O cameră twin are două paturi de o persoană. Pentru un plus de confort la noi paturile de o persoană sunt mai late, având 110 cm.

 

Pot să stau la Atlas cu familia mea?

Aici veți avea libertatea unui apartament combinată cu confortul unui hotel și toate serviciile și facilitățile acestuia. Asta îl face un loc ideal dacă călătoriți cu familia. Apartamentele au o suprafață cuprinsă între 55 și 75 mp, cu bucătărie complet utilată, zonă de luat masa și zonă de relaxare cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 6,99 ani au cazare și mic dejun gratuit.

Copiii cu varsta de 7 și 11.99 ani, achită integral contravaloarea unui loc de cazare, 40 lei/ persoană/ noapte și 50% din tariful pentru mic dejun, respectiv 20 lei/ persoană/zi.

Copiii peste 12 ani, achită integral tariful atât la cazare (40 lei/ persoană/ noapte ) cât și micul dejun (40 lei/ persoană/ zi).

Avem un copil mic. Putem avea un pătuț în cameră?

Călătoria cu bebeluși și copii mici poate fi uneori o muncă grea. De aceea Atlas Aparthotel vă oferă gratuit pătuțul pentru copii. Vă recomandăm să rezervați în avans.

Sunt disponibile apartamente pentru fumători?

Ne pare rău, dar apartamentele Atlas Aparthotel sunt strict de nefumători. Pentru confortul oaspeților noștri, există zone pentru fumat disponibile în afara fiecărui apartament, la balcon.

Se va percepe o taxă de curățenie de 100 de euro pentru fiecare caz în care fumați în interiorul apartamentelor.

Voi ajunge seara târziu la hotel. Mai pot face check-in?

Accesul va fi facil chiar dacă ajungeți mai târziu la Atlas Aparthotel. Vă sfătuim să ne contactați pentru a vă asigura că aveți toate datele de acces. 

Care sunt orele de check-in/check-out la Atlas Aparthotel?

Check-in ul este disponibil începând cu ora 14.00. Check-out este până la ora 11.30. Check-in-ul mai devreme și check-out-ul târziu se pot confirma la rezervare sau la recepție, în funcție de disponibilitate. Vă rugăm să sunați la +40771 110 013 pentru mai multe informații.

Ce metode de plată sunt acceptate la Atlas Aparthotel?

Dacă rezervați pe site-ul nostru, vă rugăm să plătiți în momentul în care rezervați. Dacă preferați să plătiți la fața locului, vă rugăm să sunați pentru a face rezervarea și rețineți că acceptăm numerar și carduri de credit Visa și Mastercard ca forme de plată.

Alți oaspeții au voie în apartament?

Oaspeții dvs. au voie să vă viziteze apartamentul. Cu toate acestea, dacă rămân peste noapte se va percepe o taxă suplimentară de 40 lei/persoană, fără mic dejun.

Îmi pot aduce animalul de companie în Atlas Aparthotel?

Ne pare rău, dar nu permitem cazarea cu animale de companie.

Îmi pot depozita bagajul?

Da, oferim depozit de bagaje gratuit. Atlas Aparthotel își rezervă dreptul de a refuza depozitarea articolelor supradimensionate sau suspecte.

Trebuie să prezint ceva la Atlas Aparthotel la check-in?

Vă rugăm să prezentați cartea de identitate sau pașaportul la check-in.

Am probleme cu rezervarea online. Există un număr la care să pot apela pentru ajutor?

În cazul în care apar probleme în timpul procesului de rezervare, vă rugăm să sunați la recepție la +40771 110 013.

Tarifele de pe site-ul dvs. sunt per persoană sau per apartament?

Toate tarifele de pe site sunt per apartament pe sejur, cu excepția cazului în care se specifică altfel. Tarifele apartamentelor variază în funcție de dată și de numărul de adulți care ocupă un apartament.

Pot anula sau modifica o rezervare odată ce aceasta a fost făcută?

Da. Dacă planurile dvs. de călătorie se modifică, vă puteți anula sau modifica rezervarea în conformitate cu politica de anulare a hotelului Atlas, așa cum este menționată în timpul procesului de rezervare.

Cum ajung la Atlas Aparthotel?

Este foarte ușor să ajungi la Atlas Aparthotel, indiferent dacă călătoriți cu mașina, avionul sau transportul public. Pentru indicații specifice, consultați site-ul nostru.

Există WI-FI la Atlas Aparthotel?

Wi-Fi este practic una dintre nevoile noastre de bază, alături de alimente și apă, și luăm acest lucru foarte în serios aici. Ne asigurăm că aveți cea mai bună și mai stabilă conexiune Wi-Fi existentă – gratuit, desigur.

Aveți un restaurant?

Restaurantul Ciao Ciao servește zilnic prânzul și cina. Mâncăruri italiene simple, proaspete și sănătoase. În plus sunt disponibile dotări suplimentare de gătit pentru a crea o masă delicioasă în propriul dvs apartament.

 

Program restaurant:

12:00 – 22:00

 

Date de contact: + 40 757 892 831

Care sunt opțiunile de mic dejun de la Atlas?

În restaurantul de la parter servim la mic dejun un bufet plin de opțiuni delicioase și mâncăruri consistente.

Program mic dejun, zilnic între 07:00- 10.30

Cafeaua și ceaiul sunt incluse în tariful apartamentului?

Cafeaua, ceaiul și apa sunt incluse și sunt disponibile pentru a fi preparate imediat ce intrați în apartament. Puteți comanda băuturi de la restaurantul Ciao Ciao, dar acestea nu sunt incluse în tariful apartamentului

Pot rezerva pentru o perioadă mai lungă de timp?

Desigur! Vă rugăm să luați legătura cu echipa noastră de rezervări la office@atlasaparthotel.ro și vă vom oferi cele mai bune opțiuni pentru sejurul dumneavoastră!

Cum pot să vă transmit comentarii sau sugestii despre Atlas Aparthotel?

Apreciem parerea dumneavoastra. Vă rugăm să nu ezitați să trimiteți orice comentarii sau sugestii prin e-mail la office@atlasaparthotel.ro sau să ne scrieți recenzii pe Booking, TripAdvisor sau Google.

You don't have permission to register
REZERVĂ ACUM