Ghid pentru o călătorie sigură în pandemia COVID-19 - Atlas Aparthotel

Contact

Strada Petru Rareș, Nr. 9
Piatra Neamț, România
Email: office@atlastaparthotel.ro
Telefon: +40 771 110 013

Ținem legătura

Ghid pentru o călătorie sigură în pandemia COVID-19

  /  COVID   /  Ghid pentru o călătorie sigură în pandemia COVID-19
Masuri protectie Covid Atlas Aparthotel

Ghid pentru o călătorie sigură în pandemia COVID-19

Deoarece pandemia COVID-19 pare să nu se termine în viitorul apropiat, cu toții trebuie să ne adaptăm la noul normal. Nu putem reduce riscul la zero, dar cel puțin facem fiecare lucru mic pentru a-l minimiza. Deci, dacă și dumneavoastră ați decis să evadați și să stați la un aparthotel sau hotel, asigurați-vă că urmați toate măsurile de siguranță. Pentru comoditate, am enumerat câteva sfaturi de siguranță pentru călătoria dvs.

Optați pentru o destinație sigură

Sfatul cel mai important pentru o călătorie sigură este alegerea destinației cu înțelepciune și evitarea oricărui loc cu un număr mai mare de cazuri. În ceea ce privește criza sanitară din județul Neamț, putem spune acum după 6 luni, că aceasta a fost gestionată responsabil, numărul cazurilor păstrând județul la mijlocul clasamentului.

Deși nu există nicio garanție ca alegând o anumită destinație evitați o posibilă îmbolnăvirea luarea unei decizii în cunoștință de cauză este întotdeauna mai bună.

Verificați măsurile de siguranță adoptate

Vă sugerăm ca înainte de a face o rezervare, să verificați măsurile de siguranță pe care le iau spațiile de cazare pentru a proteja oaspeții. La Atlas Aparthotel respectăm ordinele Minsterului Sănătății și recomandările Minister OMS adoptând măsuri precum ar fi purtarea măștilor și furnizarea de produse igienice pentru mâni în zonele comune. Marcarea podelei, semne care informează oaspeții despre COVID-19, dezinfectarea frecventă a zonelor publice și check-in / checkout contact less sunt alte măsuri importante pe le luăm. Dacă hotelul este transparent cu privire la politicile sale și a comunicat același lucru pe site-ul său, este cu siguranță un semn bun. În cazul în care aveți în continuare îndoieli, sunați la hotel și întrebați direct.

Mențineți distanța socială și purtați mască de protecție

Asigurați-vă că respectați toate protocoalele de siguranță COVID-19 sugerate de Ministerul Sănătății, inclusiv purtarea unei măști, evitarea atingerii suprafețelor, spălarea regulată a mâinilor și menținerea distanței de cel puțin 2 metri. Amintiți-vă că suntem încă în mijlocul unei pandemii pentru care nu există vaccinare.

Aerisiți spațiul dvs de cazare

Păstrați ferestrele camerei deschise pentru o aerisire eficientă deoarece riscul transmiterii aeriene este mai mare în spațiile interioare neventilate.

Alegeți să vă fie făcută curățenie cât mai rar, pentru a minimiza contactul.

La Atlas Aparthotel puteți solicita oricând ca lenjeria sau prosoapele să vă fie schimbate fără ca personalul care se ocupă de curățenie să intre în apartamentele dvs.

Optați pentru room service

Masa în apartamentul dvs. are un avantaj dublu. În primul rând, este mai confortabil și mai relaxant. În al doilea rând, vă va limita contactul cu ceilalți, deoarece nu puteți mânca sau bea cu o mască.


Vă dorim să vă bucurați în siguranță de vacanță pentru că pentru noi, la Atlas Aparthotel, vacanța dumneavoastră la Piatra-Neamț înseamnă inegalabilul farmec al micului oraș de munte, soare, distracții și nemăsurată grijă și respect din partea noastră.

You don't have permission to register
REZERVĂ ACUM