Ghid de relocare la Piatra-Neamț - Atlas Aparthotel

Contact

Strada Petru Rareș, Nr. 9
Piatra Neamț, România
Email: office@atlastaparthotel.ro
Telefon: +40 771 110 013

Ținem legătura

Ghid de relocare la Piatra-Neamț

  /  Atracții   /  Ghid de relocare la Piatra-Neamț
Cazare Piatra Neamt

Ghid de relocare la Piatra-Neamț

S-ar putea să vă gândiți sau ați decis deja să vă mutați la Piatra- Neamț pentru muncă – ce bine! Dacă pe lista voastră de priorități se regăsește găsirea unui spațiu de cazare atunci Atlas Aparthotel este soluția pentru un spațiu primitor care să fie noul vostru domiciliu.

Și cum sfaturile prietenilor sunt cele mai valoroase venim aici cu câteva, pentru o relocare ușoară.

ÎNAINTE DE SOSIRE:

•  Odată ce sunteți sigur că vă veți îndrepta spre Piatra- Neamț, este o idee bună să vă asigurați o cazare de scurtă durată, pentru cel puțin primele zile. La Atlas, vă puteți bucura de o un spațiu generos, funcționalități numeroase și servicii de 4*, toate în timp ce vă ocupați de nevoile importante de relocare.

•  Căutare unei locuințe: puteți încerca la agențiile imobiliare locale sau pentru cei care aleg să stea mai multe nopți am pregătit și facilități speciale în funcție de numărul de nopți ales. Solicită o ofertă personalizată pentru a avea detaliile complete.

•  Dacă ești cetățean străin, pentru a putea munci legal în România, ai nevoie ai nevoie de un aviz de angajare. Acest lucru poate dura de la câteva săptămâni la câteva luni.

•  Înainte de a părăsi vechea locuință, nu uitați să vă închideți toate conturile de la furnizori (de exemplu abonamentul la internet sau TV)

PRIMA ZI:

•  Planificați-vă deplasarea la noul loc de muncă: indiferent dacă ați ales să închiriați un apartament în oraș sau ați optat pentru un apartament la Atlas Aparthotel veți găsi drumul cu ușurință, Google Maps fiind funcțional în oraș. Dacă îți place să faci o plimbare pe jos sau cu bicicleta nu uita că Atlas are o poziție privilegiată, la 3 minute de mers pe jos, de centrul orașului.

•  Cu atâtea emoții și schimbări nu uita de mâncare. Vei găsi o gamă largă de opțiuni de restaurante de la cele cu meniul tradițional până la cele cu meniu asiatic.

Te simți obosit? Înțelegem – călătoria poate fi grea. FoodPanda sau Takeaway oferă o gamă largă de opțiuni cu livrare în întregul oraș.

PRIMELE SĂPTĂMÂNI:

•  Conectați-vă internetul sau mai bine economisiţi efort și bani utilizând conexiunea WIFI pusă la dispoziție gratuit oaspeților Atlas.

•  Dacă nu v-ați convins că Atlas Aparthotel este cazarea perfectă în Piatra- Neamț atunci este o idee bună să cereți noilor colegi sfaturi cu privire la zonele orașului iar când vizitați un nou apartament să luați în considerare problemele legate de dotarea acestuia, zonă sau aspecte ce țin de lifturile zgomotoase, izolarea blocului sau vechimea tâmplăriei.

•  Cumpărați alimente de strictă necesitate. Chiar dacă nu sunteți un as în bucătărie, probabil că veți avea nevoie de câteva alimente. Mici gustări sau feluri rafinate pot fi gătite cu ușurință, bucătăriile de la Atlas fiind dotate cu toate echipamentele, accesoriile și ustensilele. Veți descoperi cu plăcere că zona Neamțului este foarte ofertantă și în ceea ce privește produsele ecologice, proaspete și cultivate local, o experiență minunată din toate perspectivele.

PRIMUL AN:

•  Aflați mai multe despre noul dvs. oraș și noul dvs județ. Județul Neamț este recunoscut pentru frumusețea peisajelor, datinilor strămoșești și dansurilor populare, pentru poveștile din satele cu răzeși ori pentru zecile de obiective turistice, la umbra cărora s-au scris nenumărate pagini din istoria și literatura română. Indiferent de sezon, cu fiecare vizită veți simți că pătrundeți în lumea mirifică din inima Moldovei.

Am ratat ceva care credeți că este important pentru o mutare? Aveți un sfat sau o sugestie pe care doriți să o împărtășiți cu cei care urmează să se mute la Piatra-Neamț? Trimiteți-ne un e-mail la office@atlasaparthotel.ro

You don't have permission to register
REZERVĂ ACUM