Femei celebre din Neamț- Elena Niță Ibrian - Atlas Aparthotel

Contact

Strada Petru Rareș, Nr. 9
Piatra Neamț, România
Email: office@atlastaparthotel.ro
Telefon: +40 771 110 013

Ținem legătura

Femei celebre din Neamț- Elena Niță Ibrian

  /  Atracții   /  Femei celebre din Neamț- Elena Niță Ibrian
Elena Niță Ibrian – pionierul alimentației fără foc (hrana vie) în România

Femei celebre din Neamț- Elena Niță Ibrian

“Mâncați crud și curat și veți fi sănătoși. Mâncați natural și veți fi veseli. Mâncați hrană vie și fiecare celulă a corpului vostru vă va mulțumi pentru tinerețea pe care i-o redați.”

Pionierul alimentației fără foc (hrana vie) în România

În ani când raw food, vegan life sau cu food revolution erau noțiuni necunoscute, la Piatra-Neamț, Elena Niță Ibrian s-a documentat despre hrana vie şi a studiat cu minuţiozitate toate categoriile de alimente reușind în timpul vieţii să scoată din “cămara sufletului” peste 40 de cărţi toate conţinând informaţii preţioase despre tratarea bolilor prin metode naturale.

Toate cărțile doamnei Niță Ibrian depășesc cu mult nivelul unor cărți de bucate, fiind de fapt adevarate ghiduri pentru “o viață mai bună, o viață în pace și liniște sufletească, o viață bazată pe încrederea în bunul Dumnezeu și în perfecțiunea creației Sale, căci hrana vie aduce mai mult decât sănătatea trupească, fiind de fapt și cel mai bun leac pentru sufletul omenesc!”

“Hrana naturală crudă întinerește, regenerează țesuturile și hrănește bucuria de a trai. Eu am avut o viață foarte grea. Și din toate supărările și bolile, m-a salvat mâncarea crudă.”

Despre viaţa ei găsim informaţii pe blogul care poartă numele “naturistei” creat cu multă dragoste de către Mihaela Walter, membru activ al Alianţei pentru Sănătate din Germania. “Doamna Elena Niţă Ibrian s-a născut pe 12 noiembrie 1921. După moartea mamei sale, fiind cel mai mare copil, şi-a crescut singură cei 8 fraţi. De la mama şi de la bunica sa învăţase meşteşugul tapiseriei şi taina plantelor, vopsea singură lâna folosită, încerca mereu să creeze noi nuanţe. Din păcate, folosea la vopsit chimicale foarte puternice pentru fixarea culorilor iar din această cauză s-a îmbolnăvit de cancer, la nici 25 de ani!

A fost operată şi tratată în spital cu toate metodele cunoscute în acele timpuri, boala însă s-a agravat şi de aceea medicii au trimis-o să moară acasă. Nu se mai putea da jos din pat, nu mai putea mânca, nu mai putea bea, soţul său era pregătit pentru înmormântare, cumpărase deja şi sicriul… Dar în aceste momente dramatice, aude de la o cunoştinţă a soţului venită din Canada, despre o cură de sucuri de crudităţi care dă rezultate bune în tratarea cancerului.

A început să consume sucurile cu linguriţa, iar după 5 săptămâni şi-a revenit în mod neaşteptat… Şi a mai trăit peste 60 de ani cu regimul de hrană vie… A trecut la cele veşnice în data de 9 septembrie 2009”.

You don't have permission to register
REZERVĂ ACUM