Despre - Atlas Aparthotel

Contact

Strada Petru Rareș, Nr. 9
Piatra Neamț, România
Email: office@atlastaparthotel.ro
Telefon: +40 771 110 013

Ținem legătura

DESPRE

Povestea începe cu noi, Dragoş şi Mihaela, proprietarii Atlas Aparthotel.

Mari iubitori de călătorii, după ce am văzut ce înseamnă piaţa hotelieră, experimentând diverse spaţii de cazare în plecările noastre, am dorit să aducem în România un concept nou: apartamente oferite în regim hotelier.

Fiind prima dată când ne aventuram într-un proiect de acest fel, fireşte că nu au lipsit nici îndoielile şi nici temerile. 

Dar am crezut total în acest concept şi am vrut să-i dăm o şansă, atât lui cât şi nouă ca oameni de afaceri.

Astfel, în noiembrie 2019 am inaugurat la Piatra- Neamț primul complex exclusiv de spații de cazare de acest tip şi primul de acest fel din oraș.

Prin serviciile și facilitățile oferite, ne dorim să răspundem cât mai bine nevoilor acelor turişti, familii şi oameni de afaceri pentru care confortul în călătorie este o prioritate; confort care sã fie o extensie a celui oferit de propriul  cămin – chiar dacă acesta se află la km distanţă.

Cuvintele cheie care descriu conceptul sunt confortul, spațiul generos şi siguranța. 

Când acestea sunt prezente, oaspetele nostru este mulţumit şi el nici nu resimte călătoria propriu-zis. Mai degrabă are experienţa şederii într-o altă locuinţă de-a sa, doar la o altă adresă. 

Întrucât ne-am gândit că perioada cazării poate varia de la câteva zile până la câteva luni sau chiar ani, nu am făcut rabat de la nimic şi ne-am asigurat până la cele mai mici amănunte ca totul să întâmpine armonios nevoia şi dorinţa oaspeţilor noştri.

Cazare Piatra Neamt

De ce Atlas ApartHotel?

Atlas ApartHotel. Casa ta departe de casă!

You don't have permission to register
REZERVĂ ACUM