Cazare în siguranță la Piatra Neamț

Contact

Strada Petru Rareș, Nr. 9
Piatra Neamț, România
Email: office@atlastaparthotel.ro
Telefon: +40 771 110 013

Ținem legătura

Cazare în siguranță la Piatra Neamț

  /  COVID   /  Cazare în siguranță la Piatra Neamț
Safe stay Piatra Neamt

Cazare în siguranță la Piatra Neamț

Atlas Aparthotel Piatra Neamț își primește oaspeții în siguranță implementând măsuri sporite de curățenie și igienizare a spațiilor de cazare și a spațiilor comune, în baza unor fluxuri si proceduri întocmite cu respectarea tuturor recomandărilor oficiale si cele ale specialiștilor.

Știm cât de importantă este siguranța ta și a comunității din care cu totii facem parte, iar în acest sens, noi, la Atlas Aparthotel ne preocupăm îndeaproape ca tu să te bucuri de serviciile de cazare și restaurant în deplină siguranță Am implementat și implementăm cele mai bune măsuri de prevenție privind curățenia și igienizarea spațiului, având grijă să igienizăm frecvent spațiile intens frecventate, iar camerele sunt curățate și igienizate cu foarte multă atenție.

Ne bucurăm că măsurile implementate răspund cerințelor de siguranță a turiștilor, spațiile noastre trecând cu brio evaluarile Clean & Safe Protocol, evaluări implementate la nivel mondial HRS și SGS.
Cu o bogată experiență SGS este liderul mondial în inspecție, certificare, testare şi verificare în industria hotelieră.

__________________________________
Rezervă acum !
📞+4 0771 110 013
📧office@atlasaparthotel.ro
📧corporate@atlasaparthotel.ro

You don't have permission to register
REZERVĂ ACUM