Bucket list de toamnă la Piatra Neamț - Atlas Aparthotel

Contact

Strada Petru Rareș, Nr. 9
Piatra Neamț, România
Email: office@atlastaparthotel.ro
Telefon: +40 771 110 013

Ținem legătura

Bucket list de toamnă la Piatra Neamț

  /  Atracții   /  Bucket list de toamnă la Piatra Neamț
Cozla Foto Club Neamt

Bucket list de toamnă la Piatra Neamț

Ar fi păcat doar să ne minunăm de toamna aceasta care-și face de cap în jurul nostru într-un mare fel și să nu avem la îndemână un bucket list de toamnă, o listă de lucruri neapărat de bifat acum, când natura parcă-i mai vie și mai colorată ca niciodată. Dacă sunteți suficient de ambițioși și dornici să descoperiți orașul și împrejurimile, iată propunerile noastre:

  1. Profitați de Halloween și… ieșiți în natură

Piatra- Neamț îmbie toamna cu plimbări lungi prin pădurea Cozla, cu descoperirile arheologice de pe culmea Bâtca Doamnei sau cu Lacul Cuejdel, cel mai mare lac de baraj natural din ţară. Dacă veți dori o plimbare mai lungă mergeți într-o drumeție ușoară pe Ceahlău sau poate o ieșire la Bicaz Chei. Descoperiți spectacolul de culori a pădurii și mirosurile fantastice și ademenitoare care vă așteaptă la orice pas.

2. Mergeți într-o drumeție cu bicicleta în împrejurimile orașului

Da, copaci-s colorați și frunzele dansează în aer nestingherite în inima orașului, dar doar imaginați-vă frumusețea și liniștea naturii într-un colț în care n-ajunge zgomotul claxoanelor . Respirați puțin aer curat, faceți mișcare și vă mai eliberați gândurile. Aici găsiți diverse idei de trasee.

3. Faceți un plimbare în pădurea Cozla
Bucurați-vă de această ultimă reprezentaţie a naturii, căci natura se pregăteşte să ia o pauză, cât de curând și descoperiși la pas una dintre cele mai fotogenice păduri, aflată la doar câteva minute de centrul orașului. Pentru cei dornici de o plimbare mai lungă prin pădure le recomandăm traseul care duce până la stânca Trei Căldări, declarată monument al naturii. Unică în Carpaţii Orientali stânca are trei scobituri sferice, rezultatul acţiunii vântului în urmă cu 20.000 de ani.

Prietenii noștri, membrii Clubului Foto Neamț, sunt în permanentă căutare de locații foto în natură. Atunci când nu merge prea departe de oraș, pădurea de pe Cozla este unul dintre locurile preferate ale fotografilor pentru că este spectaculoasă în aproape orice anotimp, câteva din fotografiile lor putând fi văzute aici.

4. Plimbați-vă prin Cimitirul Eternitatea
Da, exact așa cum ai citit. Cimitirul Eternitatea sau Borzogheanu, este cunoscut printre localnici, este locul unde istoria, artă și personalități marcante se întâlnesc în această lume, cât și în cea de veci. Cimitirul ascunde monumente cu o arhitectură impresionantă, locuri în care își găsesc odihna mari personalități, toate într-un loc care vă invită la reflecție. Fie că vrem sau nu, toamna este anotimpul morții, iar o sesiune de introspecție ar trebui să fie bine venită.

Romantic, fotogenic și mereu primitor, orașul Piatra-Neamț poate fi oricând o excelentă alegere pentru petrecerea unui weekend, Atlas Aparthotel fiind întodeauna o gazdă primitoare. Pentru rezervări și detalii vă rugăm să ne contactați la 💻office@atlasaparthotel.ro ☎️ +40 771 110 013

You don't have permission to register
REZERVĂ ACUM