Beneficiile postului - Atlas Aparthotel

Contact

Strada Petru Rareș, Nr. 9
Piatra Neamț, România
Email: office@atlastaparthotel.ro
Telefon: +40 771 110 013

Ținem legătura

Beneficiile postului

  /  Mâncare   /  Beneficiile postului

Beneficiile postului

De doar câteva zile a început postul Paștelui, considerat pe bună dreptate mamă sănătăţii, un adevărat izvor de bucurie pentru trup şi suflet.

Introdus în creștinism în anul 325, la Consiliul de la Niceea (sub formă a 40 de zile de pregătire spirituală, înainte de Paște), postul este o perioadă de autodisciplină menită să purifice credinciosul înaintea evenimentelor importante din calendarul creștin. Diferite culte din lumea largă au practici diferite legate post, dar la baza tuturor sta ideea de a renunţa la anumite alimente şi înlocuirea lor cu unele care nu conţin ingrediente de origine animală, dar care conţin nutrienţii necesari permanent organismului.

Postul este ocazia perfectă pentru a consuma mai multe fructe, legume, cereale integrale şi leguminoase iar pentru bucătarii de la Atlas Restaurant ocazia perfectă de a încerca rețete noi și gusturi diferite. Folosind ingrediente naturale, legume și verdețuri locale, proteine vegetale, grăsimi sănătoase felurile care se regăsesc în această perioadă v-au pregătit un meniu care să vă asigură o alimentație diversificată şi echilibrată.

Vă așteptăm la Atlas Restaurant, pentru a descoperi o multitudine de rețete de post, din care puteți alege ușor și rapid!

Rezervări:

Tel +4 0758 724 538

Email: restaurant@atlasaparthotel.ro

You don't have permission to register
REZERVĂ ACUM