Avantajele cazării la Atlas Aparthotel - Atlas Aparthotel

Contact

Strada Petru Rareș, Nr. 9
Piatra Neamț, România
Email: office@atlastaparthotel.ro
Telefon: +40 771 110 013

Ținem legătura

Avantajele cazării la Atlas Aparthotel

  /  Atracții   /  Avantajele cazării la Atlas Aparthotel
Cazare Atlasaparthotel

Avantajele cazării la Atlas Aparthotel

Cazarea intr-un hotel poate fi, fără îndoială, una impecabilă însă în ultima perioadă s-a facut remarcată o alternativă a modalității tradiționale de cazare și anume: închirierea unui apartament in regim hotelier.

Dacă în străinătate se practica această variantă de mult, la noi în țară a devenit populară odată cu remarcarea tuturor beneficiilor aduse de aceasta clienților.

Dacă nu ești încă convins facem mai jos am facut o scurta analiză a avantajelor pe care le oferă o cazare în regim hotelier.

  • Cazarea in regim hotelier te face să te simți ca acasă de la căldura unui apartament spațios, elegant, modern, funcționalitatea, simplitatea, designului și a decorului. Toate cele 35 de apartamente complet echipate ale Atlas Aparthotel au același nivel de lux și facilități. Apartamentele au o bucătărie complet echipată, o zonă de luat masa și o zonă de relaxare cu TV prin satelit. Băile moderne vă vor încânta cu funcționalitatea, simplitatea, designului și a decorului. Toate camerele sunt echipate cu un birou, oaspeții noștri având WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Am fi bucuroși să vă sfătuim care este apartamentul potrivit nevoilor Dumneavoastră!

  • Cazarea in regim hotelier îți oferă confort și spațiu suficient. Un apartament oferă mai mult spațiu decat o cameră de hotel, chiar și apartamentele cu un singur dormitor au la noi peste 55 mp spre deosebire de camerele de hotel unde puține depășesc 20 mp, iar într-un apartament cu 2 dormitoare te poți bucura de un spațiu chiar și mai generos, de 75 de mp. Într-o perioadă dificilă când distanțarea socială a ajuns o necesitate vei putea să te bucuri de vacanță în condiții de siguranță pentru tine și familia ta și în același timp de servicii hoteliere de cea mai bună calitate!
  • Cazarea in regim hotelier iti ofera siguranță! Atlas Aparthotel este primul și singurul ansamblu exclusiv de apartamente in regim hotelier din Piatra-Neamț. Accesul este scurizat și se face pe bază de card de acces iar perimetrul este supravegheat video, ceea ce ofera un plus de siguranță.
  • Cazarea în regim hotelier este ideală pentru vacanțele în familie. Apartamentele in regim hotelier dispun si de o mica bucatarie sunt foarte utile totodata familiilor cu copii mici pentru ca acestea de obicei au cerinte speciale si in acest caz sunt foarte usor de multumit.

Astfel, rezervand unul din apartamentele de la Atlas, in loc de un hotel, vei putea redirectiona bugetul de vacanta spre altceva: savurarea unor mancaruri in restaurante, activitati diverse, vizite in zona Neamtului sau activitati de divertisment.

  • Costuri echilibrate

Nici nu mai este necesar sa mentionam cat ar ajunge cazarea intr-o unitate hoteliera pentru intreaga familie, mai ales pentru un numar mai mare de zile, atunci cand camerele sunt de 2 persoane. Un prim motiv pentru care iti va conveni un apartament in detrimentul alternativelor sunt asadar preturile. Vei plati mai putin sau in aceeasi masura ca la hotel, dar vei avea la dispozitie un intreg apartament. Nu vei mai avea nevoie de doua camere de hotel, pentru ca imobilul va fi suficient. Detalii regasiti in cadrul paginii noastre aici.

  • Zona – Atlas Aparthotel este situat în zona centrală a orașului Piatra Neamț, unul dintre cele mai cochete orașe de munte! Alegând să te cazezi la Atlas Aparthotel și ai un bun punct de plecare în vizitele tale, să descoperi cu răbdare fiecare loc de poveste din Neamț pentru că nu-i așa la Neamț s-au născut legendele!
  • Servicii complexe, oferindu-vă un mix de servicii, cu scopul de a oferi confort și flexibilitate, aparte de ceea ce cazarea clasica la hotel inseamna.

În ansamblul nostru ai acces și la mai multe facilități, cum ar fi internetul WIFI gratuit, facilități de spălătorie, cum ar fi o masă de călcat și fier de călcat, mașină de spălat rufe, împreună cu servicii de menaj și de schimbare a lenjeriei, & ridica servicii și multe altele.

Într-o lume în care mobilitatea și siguranța sunt cuvinte cheie și în încercarea de a răspunde nevoilor câtor mai mulți dintre turiști Atlas Aparthotel vă va face să vă simțiți acasă, departe de casă.

You don't have permission to register
REZERVĂ ACUM