Atracții Neamț- Plimbări cu bicicleta electrică - Atlas Aparthotel

Contact

Strada Petru Rareș, Nr. 9
Piatra Neamț, România
Email: office@atlastaparthotel.ro
Telefon: +40 771 110 013

Ținem legătura

Atracții Piatra Neamț- plimbări cu biciclete electrice

  /  Atracții   /  Atracții Piatra Neamț- plimbări cu biciclete electrice
Agrement Neamt- Inchirieri biciclete electrice Biketrip

Atracții Piatra Neamț- plimbări cu biciclete electrice

Turist la Piatra-Neamț? Astăzi vă propunem să vizitați orașul și împrejurimile pe biciclete electrice alături de Biketrip.ro .
Alături de ei fiecare traseu reprezintă o provocare în siguranță. Analizează fiecare detaliu, cartografiază zona, testează de zeci de ori porțiunile de coborâre, alternează fluxul ritmic, căută cele mai spectaculoase priveliști și cele mai importante atracții din Neamț.

Bike Trip este un proiect pentru începători și profesioniști, pentru cei care iubesc senzațiile tari, sălbăticia naturii, sportul și spiritul de echipă. Traseele predefinite sunt de o zi, două, sau trei, publicate mereu în site-ul lor cu informații privind programul detaliat.

Echipamentul de care beneficiezi în tura organizată de ei:
Bike Trip reprezintă o experiență plină de adrenalină, dar siguranța pentru ei este o prioritate. Ca participant ești însoțit de ghid experimentat și beneficiezi de echipament profesional, configurat pentru proporțiile tale, gândit de specialiști să fii protejat.
Standard & Custom

 1. Cască: Dotată cu cele mai bune caracteristici marca Giro, precum construcția In-Mold și sistemul de ajustare Roc Loc Sport, ușor de utilizat și foarte confortabil, Giro Fixture™ îți oferă versatilitatea de care ai nevoie în aventură montană
 2. Rucsac: Salomon Trailblazer 10L are un design simplu, este ultra ușor și confortabil 334 g, sistem spate: 3D Confort, chingi de compresie
 3. Sistem hidratare: Salomon Soft Reservoir 1,5L + tub, te menține hidratat și energizat din mers, comprimându-se pe măsură ce apa este băută și eliminând efectul de balansare a apei.
 4. Protecții exterioare de coate și antebraț: Troy Lee Designs – conceput pentru confort și mobilitate în poziția de pe bicicletă. Ergonomice, din spumă ventilată pentru respirabilitate optimă
 5. Protecții exterioare de genunchi și tibie: Troy Lee Designs – conceput pentru confort și mobilitate în poziția de pe bicicletă. Ergonomice, din spumă ventilată pentru respirabilitate optimă
 6. Mănuși: Giro DND cu design SuperFitTM cu suprafață superioară puternic ventilată ce oferă o întindere în patru direcții, pentru confort maxim. Îndepărtează umiditatea și au zona din vârful degetelor ranforsată pentru uzură intensă; zone moi pentru o ușoara articulație a degetelor
 7. Ochelari soare: protecție UV 400, lentile rezistente și ușoare. Strat anti aburire și tratament anti zgârieturi
 8. Pantaloni scurți cu bretele (bărbați şi damă): Din material tehnic, compus dintr-o gamă variată de fibre, tratat antibacterian și cu protecție UV. Țesătura permite o ventilare perfectă, asigură controlul transpirației și temperaturii corpului. Croiala aderentă, se mulează perfect pe corp, asigurând în același timp ușurință în mișcare în timpul cursei. Baza piciorului este prevăzută cu bandă siliconată pentru o bună aderență. Bazon termoformat, foarte ergonomic, cu un surplus de amortizare în zona de contact cu șaua, acesta permițând ventilarea și eliminarea transpirației chiar și în condiții extreme. Tratat antibacterian.
 9. Tricou mânecă scurtă sau lungă: Din material tehnic, compus dintr-o gamă variată de fibre, tratat antibacterian și cu protecție UV. Țesătura permite o ventilare perfectă, asigură controlul transpirației și temperaturii corpului. Croiala aderentă, se mulează perfect pe corp, asigurând în același timp ușurință în mișcare în timpul cursei. Are fermoar lung, pentru a facilita îmbrăcarea, și cusături elastice, care permit o mișcare lejeră. La bază, are elastic siliconat aderent, care nu permite ridicarea bluzei în timpul pedalării. Este conceput cu un buzunar mare în spate, compartimentat în trei părți. Terminația mânecii are bandă siliconată de 5 cm, care oferă confort, aderență și estetică sporită. Este compus din două materiale combinate: un material mai subțire, confortabil, pentru partea din față, material microfresh pentru spate.
 10. Încălzitoare picioare: Mențin temperatura corpului în parametri foarte buni, fibrele hidrofuge nu absorb transpirația, ci o elimină chiar și după câteva ore. Datorită structurii sale speciale, căldura corporală nu este difuzată, ci concentrată în efortul fizic.
 11. Geacă / foiță vânt / ploaie – ultra ușoară și compresabilă
 12. Încălțăminte recomandată: de trail / pantofi sport de munte / alergare montană – nu este inclus
  Elementele de la punctele 1 până la 6 sunt asigurate de către Bike Trip, dar se oferă și posibilitatea echipării complet de la noi, cu produse de calitate, pentru a te lipsi de grijă
  echipamentului necesar. Astfel, punem la dispoziție contra cost, elementele de la 7 la 11, urmând ca să ai la tine încălțămintea recomandată.
  Contactează Atlas Aparthotel pentru informații și rezervări.

Electric Mountain Bike Trip
A. Ghidon: Haibike 740 mm
B. Baterie: Yamaha Lithium Ion 500
C. Cauciucuri: 27.5” Schwalbe Nobby Nic Performance, 60-584
D. Schimbătoare foi și pinioane: Shimano
E. Angrenaj foi: aluminiu 32-44
F. Casetă pinioane: Shimano 11-36
G. Frâne: discuri hidraulice, Shimano 180 mm
H. Suspensie față: RockShox Recon RL Remote Lockout, aer, Travel: 120mm
I. Suspensie spate: RockShox Monarch RT, aer 120 mm
J. Geometrie cadru: special conceput pentru Cross Country XC
K. Motor: Yamaha PW-SE System, 250W, asistență până la 25km/h

Coordonatori Bike Trip
Andrei Nechifor și Iulian Gheorghiță sunt creatorii Bike Trip România, sunt cei care au dat naștere conceptului Mountain Bike Trip și sunt prezenți în toate etapele dezvoltării unui traseu: proiectare, dezvoltare, monitorizare. Andrei Nechifor practică ciclocross montan de peste 10 ani cu peste 34.000 km parcurși într-un arial extins. Andrei va fi alături de tine pe fiecare traseu. Iulian Gheorghiță acoperă partea tehnică a curselor, sportiv cu experiență, tehnician desăvârşit, responsabil pentru ca tu să ajungi la finish în siguranță.

You don't have permission to register
REZERVĂ ACUM