Atractii NEAMT - Atlas Aparthotel

Contact

Strada Petru Rareș, Nr. 9
Piatra Neamț, România
Email: office@atlastaparthotel.ro
Telefon: +40 771 110 013

Ținem legătura

Atractii NEAMT

  /  Atracții   /  Atractii NEAMT

Atractii NEAMT

Vă așteptăm să pătrundeți în lumea mirifică din inima Moldovei, unde doar timpul ar putea fi dușmanul celui aflat în trecere printr-un astfel de loc binecuvântat de Dumnezeu.

În Neamț iubitorii de munte își pot încărca bateriile pe Ceahlău, muntele sfânt al dacilor, „Un uriaș cu fruntea-n soare“, cum spunea despre el George Coșbuc în „Vara“ sa. De asemenea, pot urmări îndeaproape zimbrii, ce bântuie prin codrii seculari din Vânători, rezervația de aici fiind una dintre cele mai mari rezervații de zimbri din Europa.

Cei activi pot schia, pe pârtia de la Durău sau cea de la Piatra Neamț iar iubitorii de sporturi nautice se pot bucura de peste 31 km² luciu de apă, o adevărată „Marea dintre munți“, cum este cunoscut lacul de acumulare Izvorul Muntelui. 

Desigur, istoria și-a pus pecetea pe cele mai multe zone ale județului, locurile fiind înțesate de cetăți, case memoriale, muzee, biserici și mănăstiri. Grigorescu a pictat la Agapia, Ștefan cel Mare s-a luptat la Războieni, Creangă a copilărit la Humulești, prin Munții Neamțului a umblat Hogaș cu Pisicuța sa, iar Veronica Micle a trăit 39 de ani la Târgu Neamț.

Acesta este pe scurt județul nostru! Cultură, istorie, natură! Și noi, care să asigurăm o ședere plăcută, să vă odihniți după zile de călătorie în locuri de poveste! Vă așteptăm la Piatra Neamț, la Atlas Aparthotel& Restaurant! 

You don't have permission to register
REZERVĂ ACUM