Cum puteți face la Atlas Aparthotel Check-In online ușor și rapid? - Atlas Aparthotel

Contact

Strada Petru Rareș, Nr. 9
Piatra Neamț, România
Email: office@atlastaparthotel.ro
Telefon: +40 771 110 013

Ținem legătura

Cum puteți face la Atlas Aparthotel Check-In online ușor și rapid?

  /  Generale   /  Cum puteți face la Atlas Aparthotel Check-In online ușor și rapid?
Chech in online Atlas Aparthotel

Cum puteți face la Atlas Aparthotel Check-In online ușor și rapid?

Ați rezervat cazarea la Atlas Aparthotel și vă puteți gândi cu nerabdare la călătoria dvs! Indiferent dacă preferați să faceți check-in la recepție sau online, aruncați o privire prin ghidul nostru.

Ce trebuie știți despre check-in?

Acest serviciu este disponibil pentru toate rezervările efectuate la Atlas Aparthotel, atât pe site-ul propriu cât și pe platforme de rezervări online.

Cum funcționează check-in-ul online?

Cu o zi înainte de sosire, în mod automat la ora 10:00, oaspetele primește un email de la noi, cu un link prin care este invitat să activeze check-in-ul online. Odată completată și semnată fișa de cazare direct de pe telefon nu mai are de făcut altceva decât să ridice cardul de acces de la recepție la sosire sau să utilizeze pentru acces cpodul QR primit și/ sau codul numeric de acces.

Recepția noastră este deschisă până la ora 22:00, situație în care pentru rezervări venite după această oră, cu intrare imediată, oaspeții vor trebui automat să faca plata rezervării și check-in-ul online pentru a putea primi codul de acces și sau QR-codul care se generează automat pentru camera alocată în funcție de numărul de nopți rezervate. De asemenea, codul de acces și sau QR-codul pot fi folosite și pentru ușa de acces principală din exterior.

De avut în vedere că pentru a putea solicita online codul de acces și sau QR-codul trebuie atinsă ora de Check -In stabilită în sistem, respectiv ora 14:00 în cazul Atlas Aparthotel.

Alegeți să faceți Check-In online și vă veți bucura de beneficii precum:

  • Economia de timp
  • Eliminarea completării la recepție pentru completarea fișei de cazare
  • Evitați contactului personal la check-in
  • Puteți opta pentru ore extinse de check-in

Simplu, nu-i așa?

You don't have permission to register
REZERVĂ ACUM